Bokbinderiet med fullservice

Bokbinderi V. & K. Jokinen är verksamt som professionellt bokbinderi i Helsingfors. Vi har tillverkat produkter som handverk med traditionella metoder redan i över 90 år.

Årtionden av hantverkeri och mästararbetarnas yrkesskicklighet syns och har lämnat avtryck i kvalitén i vårt arbete och det kan vi vara stolta över. Detta syns bl.a. på verk med skinnband, vars inbindning görs exakt efter kundens önskemål. Vi binder in examensarbeten, diplomarbeten, protokollsböcker, album, gästböcker, adresser, dvs. alla typer av arbeten. Du hittar exempel på dessa i produktdelen. Även bokslutrapporter binder vi in snabbt. Vi gör även bokreparationer, -renoveringar och -tryckningar.

Som vår kund kan du vara säker på att arbetet är välgjort för att alla våra arbeten görs som garantiarbete! När du kommer med ett arbete för att få det gjort ger vi dig även ett exakt och hållbart pris samt en leveranstid. Av oss får du även bokbinderimaterial och arbetsverktyg.

Vår breda kundkrets betjänas från våra egna lokaler som är belägna i Ulrikaborg i Helsingfors.  Leveranser sköter vi även i samarbete med posten. Kontakta oss så får du svar på fler frågor!