Albumit, leikekirjat, muistokirjat ja muut työt

Mikä onkaan sen ihanampaa, kuin selata valokuva-albumia, jossa on perinteiset käsin kosketeltavat valokuvat. Sitomostamme löytyy muutamia valmiita albumeita ja jos näissä ei ole toiveesi mukaista niin valmistamme sinulle sellaisen – beigen, vihreän tai mustan värisistä valokuvakartongeista. 

Muistokirjoihin on koottu rakkaimpasi saamat viimeiset tervehdykset sekä esim. kuvia hautajaisista ja muistotilaisuudesta. Kaikki tämä kauniisti aseteltuina yksissä ja samoissa kansissa.

Leikekirjoihin voit kerätä omiasi tai vaikka idolisi lehtileikkeitä ja näin ne pysyvät yhdessä ja samassa paikassa.

Olemme myös tehneet useiden tunnettujen ravintoloiden ruokalistojen kansia. Ne tehdään samoista materiaaleista kuin kirjojen kannet ja jos ne kestävät kirjoissa niin miksipä ei ruokalistana. Myös ruokalistan kiinnitystapoja on monia ja samaten useita kansia voidaan liittää helposti toisiinsa.

Nämä kaikki edellämainitut tuotteet voidaan tehdä käyttämistämme materiaaleista; miradurista, kluutista, buckram-kluutista, pegamoidista, keinosametista tai vaikka aidosta nahasta.

Jos sinulla on mielessäsi esim. lahjaidea, älä epäröi ottaa yhteyttä! Pohditaan yhdessä voisimmeko toteuttaa sen kirjansitojiemme ammattitaidolla!